UUSIMMAT

Kysely selvitti, mitä suomalaiset arvostavat pelituolien tärkeimpänä ominaisuutena

21.08.2021 09:07 Muropaketin toimitus

Jimm’s PC-Store järjesti elokuussa 2021 nettikyselyn, jonka avulla kartutettiin suomalaisten PC-pelaajien tuolimieltymyksiä. Selvästi suurin osa pelaajista arvostaa tuolien ergonomiaa.

Tiedotteen mukaan kyselyn 1030 vastauksen perusteella 95,7 prosenttia pelaajista oli sitä mieltä, että tuolin tärkein ominaisuus on hyvä ergonomia. Materiaalivalintoja arvosti 2,6 prosenttia vastaajista ja tuolin ulkonäköä 1,7 prosenttia vastaajista.

Vastaajista 45,5 prosentilla oli pelituoli, 42,3 prosentilla toimistotuoli ja lopuilla jokin muu tuoli. Tuolien suosituin verhoilumateriaali oli keinonahka (46,8 %), kangasverhoilun tullessa toiseksi (45,6 %). Loput vastaukset jakautuivat muiden materiaalien kesken.

Pelituoleista kiinnostuneiden pelaajien iloksi Noblechairs on nyt julkaissut Epic-, Hero- ja Icon-tuolisarjoihinsa pitkään odotetut hengittävällä kankaalla päällystetyt TX-pelituolit. Epic-pelituolit tähtäävät sporttiseen ulkonäköön, kun taas leveä Hero-mallisto sopii myös isokokoisille käyttäjille. Icon-tuoleihin on puolestaan haettu inspiraatiota urheiluautojen penkeistä. Noblechairs TX -pelituolit ovat saatavana välittömästi 379 – 419 euron hintaan.