Uusimmat

L33T Gaming julkaisi kolme uutta pelituolia Gaming E-Sport Pro Series -sarjaan

28.04.2019 11:15 Muropaketin toimitus

Gaming E-Sport Pro Series -sarja täydentyy Excellence-, Superior- ja Ultimate-pelituoleilla, joiden luvataan soveltuvan hyvin myös ammattilaisille.

L33T Gaming julkaisi kolme uutta pelituolimallia Gaming E-Sport Pro Series -sarjaan. Uusissa malleissa on kiinnitetty huomiota ergonomiaan, mutta myös käyttömukavuuteen. Uudet mallit ovat Excellence, Superior ja Ultimate.

Excellence-pelituoli asettuu L-kokoluokkaan ja siinä enimmäiskuormitus on 150 kilogrammaa. XL-kokoluokkaan asettuvan Superior-mallin enimmäiskuormitus kasvaa 165 kilogrammaan. Suurimman 185 kilogramman kuormituksen kestää Ultimate-malli, joka löytyy XXL-kokoluokasta.

Kaikkien mallien käsinojat sekä selkänoja ovat säädettävissä. Selkänoja taittuu suurimmillaan 165 asteen kulmaan. Istumamukavuutta on haettu pehmusteeksi valitulla kylmävaahtomuovilla ja keinonahkapäällysteellä. Materiaalien luvataan olevan hengittäviä estäen osaltaan tarpeetonta hikoilua.

L33T Gaming E-Sport Pro Series Excellence-, Superior- ja Ultimate-pelituolit tulevat saataville toukokuussa. Valmistajan verolliset suositushinnat tuoleille ovat 319, 339 ja 399 euroa.