Le Grand Macho on Thermalrightin uusin passiivijäähdytteinen prosessoricooleri

13.11.2015 15:33 | Juha Kokkonen

Le Grande Macho

Prosessorijäähdytyksen veteraani Thermalright on esitellyt mallistoonsa uuden miehekkäästi nimetyn Le Grand Macho -coolerin, joka sijoittuu HR-22-huippumallin ja edullisemman Machon väliin. Ulkoisesti uutuus muistuttaa enemmän HR-22:ta muutamin muutoksin varustettuna. Le Grand Machon ulkomitat ovat 150 x 120 x 159 mm ja se painaa 900 grammaa. Coolerin jäähdytystehoksi ilmoitetaan passiivisena 95 wattia (TDP) ja tuulettimella varustettuna jopa 300 wattia (TDP).

Le Grand Machon rakenne koostuu harvasta 3,1 mm ripavälillä varustetusta 35 osaisesta rivastosta, seitsemästä kuuden millimetrin lämpöputkesta sekä nikkelöidystä kuparipohjasta. Yhteensopivuutta PCI-E- ja muistipaikkojen kanssa on parannettu pohjan molempiin suuntiin epäkeskeisellä sijainnilla rivastoon nähden. Coolerin mukana ei toimiteta tuulettimia, mutta kiinnitystarvikkeet löytyvät pakkauksesta.

La Grand Machon saatavuudesta tai suositushinnasta ei ole vielä tarkempaa tietoa. Hinnan voisi kuitenkin olettaa asettuvan HR-22- ja Macho-mallien väliin, jotka maksavat Muropaketin hintavertailun mukaan edullisimmillaan 79,90 ja 49,90 euroa.

Thermalright Le Grande Macho -tuotesivut

Muropaketin uusimmat