Uusimmat

LG paljasti erikoisen DualUp-näytön hinnan – kuin kaksi paneelia pinottuna päällekkäin

18.06.2022 11:12 Muropaketin toimitus

LG:n erikoisen DualUp-näytön luvataan säästävän käyttäjää niskakivuilta. Yhdysvalloissa nyt saatavilla näyttö maksaa 699 dollaria eli noin 670 euroa. 

Näyttö on kuvasuhteeltaan 16:18, ja se näyttää siltä kuin kaksi laajakuvanäyttöä olisi pinottu päällekkäin. Näyttö sallii myös sovellusten helpon latomisen päällekkäin, jonka kerrotaan vähentävän niskan kipeytymistä, sillä molemmat näytöt ovat käyttäjän edessä päällekkäin sen sijaan, että käyttäisi kahta erillistä, vierekkäistä näyttöä.

LG DualUp-näytön resoluutio on 2 560 x 2 880 pikseliä. Kaksi tavallaan päällekkäin pinottua näyttöä vastaavat kahta 21,5 tuuman näyttöä. Pelaajatkin voisivat periaatteessa pelata suosikkipeliään yläosassa ja katsoa Discord-chattiaan alaosasta.

Näyttö tarjoaa stereokaiuttimet, kaksi HDMI-liitäntää, DisplayPortin, USB-upstream-portin ja kaksi USB-liitäntää. LG DualUp -näytön mukana tulee vielä LG Ergo -jalusta, joka kiinnittyy useimpiin pöytiin. Vaikka näyttö on nyt saatavilla Yhdysvalloissa, ei se ole vielä ehtinyt rantautua suomalaisten jälleenmyyjien valikoimaan.