Lian Li julkaisi Lancool II -täystornikotelon

23.11.2019 10:15 | Muropaketin toimitus

Uudessa Lancool-kotelossa on panostettu edeltäjäänsä enemmän ilmankiertoon. Käytettävyyttä on taas parannettu sillä, että kummastakin kylkipaneelista löytyy saranat.

Lian Lin Lancool-sarja saa jatkoa. Lancool II -kotelossa on kiinnitetty edeltäjäänsä enemmän huomiota muun muassa ilmankiertoon. Edeltäjäänsä nähden etupaneelin ilmanottoaukot ovat huomattavasti suuremmat. Oman lisänsä käytettävyyteen tuo saranoidut kylkipaneelit. Kotelosta tulee saataville musta ja valkoinen versio.

Kotelon ulkomitoiksi ilmoitetaan 478 x 229 x 494 millimetriä. Koteloon saa mahtumaan E-ATX-, ATX-, mATX- tai Mini-ITX -emolevyn. ATX- ja E-ATX -emolevyjä silmällä pitäen kotelosta löytyy Cable Management Bar -suojalevy, joka peittää alleen emolevylle meneviä kaapeleita. Suojalevy hyödyttää ainoastaan ATX- ja E-ATX -emolevyjen kanssa. Hyöty pienemmille emolevyille on vaatimattomampi.

Ulkomittojen puitteissa koteloon saa asennettua korkeimmillaan 176 millimetriä korkean prosessoricoolerin. Näytönohjaimelle asetettu pituusrajoitus on 384 millimetriä.

Kotelosta löytyy kiintolevykehikko, johon saa mahtumaan kolme 3,5 tuuman kiintolevyä tai 2,5 tuuman asemaa. Lisäksi 2,5 tuuman asemille löytyy kaksi asennuspaikkaa emolevyn takaa ja kaksi virtalähdesuojan paneelista.

I/O-paneeli on sijoitettu kotelon kattopaneeliin, kotelon etuosaan. Paneelista löytyy kaksi USB 3.0-liitäntää, kaksi näppäintä led-valojen hallintaan ja yksi 3,5 millimetrin liitäntä. Lisäksi paneelista löytyy USB 3.1 Type-C -liitäntä, mutta mukana ei toimiteta oletuksena kaapelia, jolla liitännän saisi kytkettyä emolevyyn.

Lian Li Lancool II -täystornikotelon ennakkotilaukset ovat alkaneet Yhdysvalloissa. Siellä musta versio on hinnoiteltu 90 dollariin ja valkoinen versio 95 dollariin. Kotelot eivät ole rantautuneet eurooppalaisten verkkokauppojen listoille vielä kirjoitushetkellä.