Uusimmat

Lian Li julkaisi LANCOOL III -miditornikotelon

17.07.2022 09:09 Muropaketin toimitus

LANCOOL III -kotelossa on edeltäjän tapaan panostettu ilmankiertoon, mutta myös laajennettavuuteen.

Lian Lin LANCOOL-kotelosarjan tuorein versio julkaistiin. LANCOOL III -miditornikotelossa huomio painottuu voimakkaasti ilmankiertoon ja jäähdytykseen. Kotelossa ei ole kuitenkaan unohdettu laajennettavuutta.

Kotelon ulkomitat ovat 526 * 523 * 238 millimetriä. Koon puitteissa koteloon saa mahtumaan suurimmillaan E-ATX -emolevyn, kunhan se leveydeltään alle 280 millimetriä. Pienemmät emolevyt, eli ATX, mATX tai Mini-ITX mahtuvat koteloon vaivattomasti. Näytönohjaimelle kotelo asettaa 435 millimetrin pituusrajoituksen ja prosessoricoolerille 187 millimetrin korkeusrajoituksen.

Laajennettavuudesta kielii se, että koteloon mahtuu peräti 12 kappaletta 2,5 tuuman asemia. Neljä niistä voi myös korvata isommilla 3,5 tuuman kiintolevyillä.

Kotelon etu- ja kattopaneeliin saa molempiin asennettua kolme 140 millimetrin tuuletinta. Lisäksi takapaneeliin saa mahtumaan suurimmillaan 140 millimetrin tuulettimen. Halutessaan myös virtalähdesuojan päälle pystyy asentamaan peräti kolme 120 millimetrin tuuletinta. Tämä kuitenkin estää 2,5 tuuman asemien asentamisen virtalähdesuojan päälle.

Versiosta riippuen kotelon mukana toimitetaan neljä 140 millimetrin tuuletinta. RGB-version mukana toimitetaan kolme RGB led-valaistua tuuletinta ja neljäs on ilman valaistusta.

Kotelon I/O-paneelin paikkaa voi tarvittaessa vaihtaa, etupaneelin alaosaan. Paneelista itsestään löytyy kaksi USB 3.0 -liitäntää, yksi USB Type-C -liitäntä ja 3,5 millimetrin audioliitäntä.

LANCOOL III -kotelon toimitukset ovat alkaneet. Kotelosta tulee saataville musta ja valkoinen versio. Mustan kotelon suositushinta on 149,99 dollaria ja RGB-version 159,99 dollaria. Valkoisen kotelon suositushinta on 159,99 dollaria ja RGB-version 169,99 dollaria. Euroopassa edullisimman version hinnat alkavat 149,90 eurosta.

Muropaketin uusimmat