Uusimmat

Lian Li julkaisi PC-O11 Dynamic -miditornikotelon

17.04.2018 18:07 Muropaketin toimitus

Lian Li PC-O11 Dynamic -miditornikotelo on päivitetty versio valmistajan aiemmasta PC-O11 -kotelosta. Uudessa versiossa on kiinnitetty huomiota ilmankiertoon sekä vesijäähdytysjärjestelmien rakentajien tarpeisiin. Dynamic-koteloon saakin asennettua peräti kolme 360 millimetrin jäähdytintä.

Lian Lin päivitetty versio PC-O11 -kotelosta on kehitetty yhteistyössä saksalaisen Der8auer-ylikellottajan kanssa. PC-O11 Dynamic -versiossa kaapelinhallinta on laitettu kuntoon, sillä aiemmassa versiossa kaapelit olivat sikin sokin emolevyn takana sijaitsevassa kammiossa. Uudessa versiossa on nyt myös yksi lisäpaikka 360 millimetrin jäähdyttimelle kotelon oikeassa kyljessä.

Kotelon ulkomitat ovat 450 x 450 x 275 millimetriä. Tavallisuudesta poiketen virtalähde asennetaan pystyasentoon emolevyn taakse. Virtalähteen kanssa samaan kammioon on sijoitettuna kiintolevykelkka, johon saa mahtumaan kaksi 3,5 tuuman kiintolevyä. Neljä kiinnityspaikkaa on varattu 2,5 tuuman asemille. Koteloon on mahdollista asentaa E-ATX-, ATX-, mATX- tai Mini-ITX-emolevy. Näytönohjaimelle pituusrajoitukseksi on asetettu 420 millimetriä. Prosessoricoolerin korkeusrajoitusta ei ole ikävä kyllä mainittu.

I/O-paneeli on sijoitettuna etupaneelin oikeaan yläreunaan. Tuttujen HD-audio-liitäntöjen lisäksi paneelista löytyy kaksi USB 3.0 -liitäntää sekä yksi USB 3.1 Type-C -liitäntä.

Lian Li PC-O11 Dynamic -kotelosta tulee saataville valkoinen ja musta väriavaihtoehto. Valmistajan mukaan toimitukset ovat jo alkaneet. Euroopassa suositushinnaksi on asetettu varsin houkutteleva 129 euroa.

Muropaketin uusimmat