UUSIMMAT

Lian Li täydensi Uni Fan -tuuletinvalikoimaansa näyttävästi valaistulla AL120 -mallilla

06.07.2021 08:30 | Muropaketin toimitus

Näyttävyys on avainsana uuden tuuletinmallin kohdalla, sillä nyt valaistusta on lapojen ohella myös sisäkehällä. Myös suorituskyky on tässä Uni Fan AL120 -huippumallissa ottanut askeleen eteenpäin.

Lian Lin uusin tuuletinmalli on nimensäkin mukaisesti 12-senttimetrinen malli, joka on kytkettävissä toiseen samanlaiseen. Valmistaja kertoo tuulettimien lapojen koot kasvaneen entisestään. Samalla myös suorituskyky on kohentunut. PWM-ohjatun tuulettimen enimmäisnopeus on 1900 kierrosta minuutissa ja melua se tuottaa suurimmillaan 28,3 desibeliä. Ilmavirran enimmäismäärä on 64,5 CFM.

Uni Fan AL120-tuulettimessa on neljä erikseen ohjattavaa valonauhaa tuulettimen sisäkehällä. Ne näkyvät niin tuulettimet etu- kuin takapuolelta. Itse tuuletinosassa on siinäkin ARGB-valaistus. Yhteensä ohjattavia valaistusalueita on siis viisi ja niitä ohjataan L-Connect 2 -ohjelmistolla. Valaistukseen lisäksi tuulettimissa on myös harjatut alumiinilistat lisänäyttävyyden tavoittamiseksi.

Mustana ja valkoisena myyntiin tulevien Lian Li Uni Fan AL120 -tuulettimien ennakkomyynti on jo alkanut. Suomessa yksittäisen tuulettimen hinta asettuu hieman alle 30 euroon ja saataville on tulossa myös kolmen tuulettimen pakkauksia.