Uusimmat

Lisää huhuja Nvidia GeForce RTX 4000 -sarjan julkaisuaikataulusta – heinäkuussa lähtölaukaus?

01.06.2022 16:55 Muropaketin toimitus

Nvidian seuraavan sukupolven näytönohjainmallistosta liikkuvia huhuja on ollut viime aikoina enevässä määrin. Se lienee ymmärrettävää, sillä malliston julkaisu on ilmeisesti aika lähellä.

Jo aiempien tietojen mukaan Nvidia pitäisi jonkinlaisen esittelyn seuraavan sukupolven näytönohjaimistaan jo heinäkuun puolessa välissä. Mitään ei vielä tuolloin kuitenkaan varsinaisesti julkaistaisi.

Videocardzin uusien tietojen perusteella Nvidia toisi ensimmäiset näytönohjaimensa saataville elo-, syys- ja lokakuussa. GeForce RTX 4090 julkaistaisiin ensimmäisenä, GeForce RTX 4080 syyskuussa ja GeForce RTX 4070 lokakuussa. Videocardzin tiedot ovat linjassa vuotaja Kopite7kimin kanssa, joka väittää GeForce RTX 4090:n olevan Nvidian seuraavan sukupolven ensimmäinen julkaistava näytönohjain.

Pelaajat arvostanevat sitä tietoa, että Nvidian mukaan kryptovaluutan louhijoiden mielenkiinto näytönohjaimiin on kuivunut kasaan. Tulevan sukupolven kohdalla ei todennäköisesti nähdäkään ainakaan vastaavaa pulaa näytönohjaimista, kuin GeForce RTX 3000 -näytönohjainten kohdalla. Tämä tietysti sillä varauksella, etteivät kryptomarkkinat nouse uuteen kukoistukseen ennen uuden sukupolven näytönohjainten julkaisua.

Muropaketin uusimmat