Uusimmat

Logitech esitteli G309 Lightspeed -pelihiiren

Kuva: © Logitech

09.07.2024 13:03 Muropaketin toimitus

Logitech on laajentanut pelihiirtensä mallistoa uudella G309 Lightspeedilla.

Logitechin hiiressä käytetty Hero 25K -anturi kykenee jopa yhden millisekunnin päivitysnopeuteen langatonta Lightspeed-teknologiaa hyödyntäen. Valmistajan mukaan hiiri pysyy mukana vauhdissa jopa 400 tuuman sekuntinopeudella ja se kykenee jopa 25 600 pisteen DPI-tarkkuuteen ilman tasoitusta, vääristymää tai epätarkkuutta. Yhteen Lightspeed-vastaanottimeen voidaan liittää toinenkin Lightspeed-yhteensopiva oheislaite.

Virtaa yhdestä AA-sormiparistosta riittää jopa 300 tunnin käyttöön. Mikäli hiirtä käytetään langattomalla Bluetooth-yhteydellä, joka on valittavissa Lightspeed-yhteyden sijaan, virtaa riittää yhdellä paristolla jopa 600 tunniksi.

Langattoman Powerplay-lataustekniikan ansiosta G309 toimii tarvittaessa myös ilman sormiparistoa tai ladattavaa akkua. Mikäli käytössä on erikseen ostettava Powerplay-hiirialusta, voidaan hiirtä ladata ja käyttää suoraan sen lataustekniikalla. G309 painaa 86 grammaa. Ilman paristoa hiiri painaa vain 68 grammaa.

Hiiri on viimeistelty optis-mekaanisilla Lightforce-kytkimillä. Kytkinten galvanoidut kosketuspinnat tuottavat mekaanisten kytkinten vasteen. Logitech G309 Lightspeed tulee saataville mustana ja valkoisena 89 euron hinnalla.