Uusimmat

Logitech esitteli matalaprofiilisen ja kompaktin näppäimistön pelaamiseen

Kuva: © Logitech

25.06.2024 16:24 Muropaketin toimitus

Kompakti, langaton ja matalaprofiilinen Logitech G515 LIGHTSPEED TKL -pelinäppäimistö on nimensä mukaisesti TKL/tenkeyless-muotoiltu eli siitä puuttuu erillinen numeronäppäimistö.

Logitech G515:llä on korkeutta vaatimattomat 22 millimetriä, joten myös ranteet saavat levätä näppäimistön päällä loivassa käyttökulmassa. Näppäinkytkimet aktivoituvat jo 1,3 millimetrin painalluksella ja painallussyvyyttä on vain 3,2 millimetriä. Tämä on huomattavasti perinteisiä näppäinkytkimiä vähemmän.

PBT-näppäinhatuilla varustetut painikkeet on ympäröity melua vähentävällä vaahtopehmusteella ja kytkinosat tehdasliukastettu. Näppäimistössä hyödynnetään myös Logitechin uutta KEYCONTROL-teknologiaa, joka mahdollistaa näppäinten monipuolisen räätälöinnin. Sen avulla jokaiseen näppäimistöön voidaan määrittää jopa 15 eri toimintoa sekä erilaisia makro- ja äänitoimintoja. Myös valotehosteet ja erilaiset näppäinyhdistelmät ovat käytettävissä käyttäjän tarpeen mukaan. Jopa kokonaisen näppäinkartan toiminnot voidaan muuttaa vain yhdellä painalluksella.

Monipuolisen räätälöitävyyden ansiosta Logitech G HUB -ohjelmisto mahdollistaa täydellisen itseilmaisun ja hallittavuuden koko Logitech G -laiteperheen laajuudella. Lisäksi omia näppäin- ja toimintomäärityksiä voidaan jakaa myös muiden käyttäjien kesken.

Kätevä 2:1 LIGHTSPEED -paritusjärjestelmä mahdollistaa kahden erillisen langattoman laitteen liittämisen yhteen Logitech G LIGHTSPEED -vastaanottimeen. Näin esimerkiksi Logitech G502 X PLUS -pelihiiri voidaan liittää samaan vastaanottimeen ja näin vapauttaa koneesta ylimääräinen USB-liitäntä muuhun käyttöön.

Näppäimistön LIGHTSYNC-valaistustekniikka mahdollistaa jopa 16,8 miljoonan värin käytön erilaisin valo- ja väriyhdistelmin näppäimistön painikkeissa. Myös valaistuksen asetuksia voidaan muuttaa G HUB -ohjelmistolla. Näppäimistö toimii langattomasti sekä LIGHTSPEED- että Bluetooth-tekniikalla, joiden ohella näppäimistöä voidaan käyttää myös langallisesti USB-C-johdolla. Yhdellä latauksella näppäimistöstä riittää virtaa jopa 36 tunnin käyttöön.

Logitech G515 -pelinäppäimistö on saatavana heti mustana ja valkoisena taktiili- ja lineaarikytkimillä 149 euron kuluttajahintaan.

Muropaketin uusimmat