UUSIMMAT

Logitech esitteli uudet Pro Racing -malliston rattiohjaimen ja polkimet

21.09.2022 19:41 Muropaketin toimitus

Logitech lupaa uusien G PRO Racing Wheel -rattiohjaimen ja Logitech PRO Racing Pedals -polkimien olevan harrastuksensa vakavasti ottaville virtuaalikuljettajille sopivat ohjausvälineet.

Logitech PRO -rattiohjaimen Direct Drive -suoravetomoottori kykenee 11 newtonmetrin vääntövoimaan. Mukana on myös Trueforce-nimellä kulkeva voimapalauteteknologia, nopeat painikkeet, suuntaohjaimet ja magneettiset vaihdesiivekkeet sekä analogiset kytkinvaihtimet. Kontrollit ovat käyttäjän kustomoitavissa pelikohtaisten profiilien avulla. Rattiohjaimesta on kaksi eri versiota PlayStation- ja Xbox -käyttäjiä varten, ja molemmat mallit toimivat myös PC:n kanssa.

Rattiohjaimen kumppanina toimivien Logitech PRO -polkimien jokaista poljinosan kolmesta polkimesta voidaan räätälöidä käyttäjäkohtaisin asetuksin. Esimerkiksi kytkin- ja jarrupolkimien jäykkyyttä voidaan säätää vaihdettavin jousin. Tarjolla on myös polkimien sivuttaissuuntainen säädettävyys. Logitech G PRO -poljinosa on suoraan yhteensopiva Windows 10/11 -tietokoneiden kanssa sekä eri pelikonsolien kanssa ollessaan liitettynä Logitech G PRO -rattiohjaimeen.

Logitech G PRO Racing Wheel ja Logitech PRO Racing Pedals tulevat myyntiin välittömästi 1 099 ja 389 euron kuluttajahinnoin.

Muropaketin uusimmat