UUSIMMAT

Logitech G Adaptive Gaming Kit -laajennuspaketti lupaa helpotusta liikkumisrajoitteisille pelaajille

19.11.2019 08:49 | Muropaketin toimitus

Erityisesti näppäimistöistä ja hiiristä tunnettu Logitech on julkistanut isommat painikkeet tuovat G Adaptive Gaming Kit -laajennuspaketin Microsoft Xbox Adaptive Controller -peliohjaimelle.

Uuden Logitech G Adaptive Gaming Kit -laajennuspaketin sisältämien toiminto- ja liipaisinpainikkeiden avulla peliohjain on räätälöitävissä sopimaan myös liikuntarajoitteisille pelaajille. Perinteisen peliohjaimen painikkeet ovat pienikokoisia. Logitech G Adaptive Gaming Kit -laajennus tarjoaakin käyttöön isokokoisia ja helposti painettavia painikkeita.

Laajennuskitti sisältää kolme pientä ja kolme isoa toimintopainiketta. Kaikki painikkeet on varustettu laadukkailla pelikytkimillä sopivan vasteen takaamiseksi.

Lisäksi paketissa on neljä hipaisupainiketta, kaksi erilaista liipaisinpainiketta ja räätälöitävät, toisiinsa kiinnitettävät ohjaimen alustamatot. Kokonaisuus on viimeistelty painikkeiden tunnistetarra-arkeilla ja karhuntarrakiinnityksin.

”Logitech G Adaptive Gaming Kit on suunniteltu täydelliseksi pariksi Xbox Adaptive Controller -peliohjaimelle. Laajennusosa sisältää kaiken tarvittavan ja ja tekee peliohjaimesta helposti hallittavan. Haluamme tällä ratkaisulla tukea pelaajayhteisön monipuolisuutta ja vastaanottavuutta. Koemme, että pelaaminen on kaikkien yhteinen harrastus. Jaettu ilo on paras ilo.”, kommentoi Logitech-pelitarvikkeiden johtaja Ujesh Desai.

Laajennusosa vaatii toimiakseen Xbox One -pelikonsolin ja Xbox Adaptive Controller -peliohjaimen. Logitech G Adaptive Gaming Kit tulee saataville LogitechG.com-verkkokaupassa ja osassa Microsoft-myymälöitä marraskuun aikana sadan euron hintaan.

Muropaketin uusimmat