Logitech G ja Riot Games yhteistyössä: League of Legends -versiot useista pelioheislaitteista

12.10.2021 17:15 | Muropaketin toimitus

Logitech G ja pelijulkaisija Riot Games tuovat myyntiin virallisen League of Legends -pelivälineiden valikoiman. Tarjolle tulee niin pelikuulokkeet, näppäimistö, hiiri kuin hiirimattokin.

Pelijulkaisija Riot Games ja laitevalmistaja Logitech G ovat yhteistyössä luoneet League of Legends -pelin ympärille pelin Hextech-tyylille uskollisen oheislaitevalikoiman.

”League of Legendsiin rakastuneet pelaajat uppoutuvat siihen yhtä vahvasti kuin oikeaan maailmaan”, kommentoi Logitech G:n markkinointijohtaja Peter Kingsley. ”Loimme tämän tuotevalikoiman yhteistyössä League of Legendsin tekijöiden kanssa sillä ajatuksella, että yhdistämme ammattilaistason pelituotteemme ja pelin ikonisen Hextech-tyylin. Pelikuulokkeet, näppäimistö, hiiri ja hiirimatto on viimeistelty ainutlaatuisin värein ja kuvioin, jotka korostavat pelin tunnelmaa ja innostavat pelaamaan.”

Logitech PRO X Gaming Headset League of Legends Edition -pelikuulokkeissa käytetään esimerkiksi Blue VO!CE -mikrofoniteknologiaa ja ne tarjoavat 7.1-tilaäänen. Logitech G PRO Mechanical Gaming Keyboard League of Legends Edition on kompakti tenkeyless-pelinäppäimistö. Siinä käytetään mekaanisia GX Brown Tactile -kytkimiä, jotka tarjoavat napakan näppäinpalautteen ilman kovaa ääntä. Näppäimistössä on myös ohjelmoitava Lightsync RGB -valaistus.

Logitech G PRO Wireless Mouse League of Legends Edition -pelihiiressä hyödynnetään Hero 25K -anturia ja langatonta Lightspeed-teknologiaa. Ohjelmoitavat toimintopainikkeet ja neljä irrotettavaa sivupainiketta tarjoavat pelaajalle mahdollisuudet hiiren räätälöitävyyteen.

Tarjonnan täydentävä Logitech G840 XL Gaming Mouse Pad League of Legends Edition -hiirimatto tuo Summoner’s Rift -maiseman pelaajan pöydälle 90 senttimetriä leveällä ja 40 senttimetriä syvällä hiirimatolla. Paksuutta hiirimatolla on kolme millimetriä.

”Olemme innoissamme jatkaessamme yhteistyötä Logitech G:n kanssa”, kommentoi Riot Gamesin kuluttajatuotteiden johtaja Ashley Maidy. ”He ovat olleet mahtava kumppani pelaajakokemusten parantamisessa ja League of Legendsin tuomisessa osaksi elämää. Uusi ammattilaistason tuotevalikoima nostaa pelaajien kokemukset uudelle tasolle tuomalla League of Legendsin Hextech-teknologian upeiksi ja suorituskykyisiksi tuotteiksi.”

Logitech PRO X Gaming Headset League of Legends Edition, Logitech PRO Mechanical Gaming Keyboard League of Legends Edition, Logitech PRO Wireless Mouse League of Legends Edition ja Logitech G840 XL Gaming Mouse Pad League of Legends Edition ovat heti saatavana 129, 129, 129 ja 49 euron suositushintaan.

Muropaketin uusimmat