UUSIMMAT

Logitech G PRO X -pelikuulokkeet tuovat mukanaan uutta mikrofonitekniikkaa

09.07.2019 12:43 | Muropaketin toimitus

Logitech on julkaissut uudet G PRO X -pelikuulokkeet, joissa hyödynnetään Blue VO!CE -mikrofonitekniikka. Muina valtteina mainitaan esimerkiksi käyttömukavuus ja DTS Headphone: X 2.0 -tilaäänitekniikka.

Logitech G PRO X -pelikuulokkeissa käytetään Logitech G:n omia 50 millimetrin kuuloke-elementtejä. Hybridimateriaalista valmistettujen elementtien kerrotaan takaavan tarkan äänen erottelukyvyn ja syvät bassotaajuudet. Logitech G PRO X -kuulokkeet hyödyntävät myös DTS Headphone: X 2.0 -tilaäänitekniikkaa.

Logitech G PRO X ovat valmistajan ensimmäiset Blue Microphonesin kanssa yhteistyössä suunnitellut pelikuulokkeet. PRO X:ssä hyödynnetty Blue VO!CE -mikrofonitekniikka toimii osana Logitech G HUB -ohjelmistoa. Sen avulla mikrofoniäänen ominaisuuksia voi määrittää omien mieltymysten mukaisesti, ja varmistaa kirkkaan ja selkeän puheäänen. Blue VO!CE -ohjelmiston myötä tarkempia lisäsäätöjä ja syvempää räätälöitävyyttä kaipaaville löytyy runsaasti vaihtoehtoja mikrofoniohjelmiston asetuksista.

Kuulokkeiden runko ja pääpanta on valmistettu alumiinista ja teräksestä. Korvan peittävät kuulokekupit on valmistettu pehmeästä muistivaahdosta ja päällystetty veluurilla sekä keinonahalla.

Logitech G Pro X -pelikuulokkeet tulevat myyntiin heinäkuussa 129 euron suositushinnalla.

Muropaketin uusimmat