UUSIMMAT

Logitech julkaisi langattoman G502 Lightspeed -pelihiiren

09.05.2019 11:42 | Muropaketin toimitus

G502-pelihiiri sai uuden päivityksen. Tällä kertaa hiiri päivitettiin langattomaksi ja se kulkee nimellä G502 Lightspeed -nimellä. Hiiri tukee myös langaton Powerplay-lataustekniikkaa.

Logitech laajentaa pelihiirien mallistoa uudella G502 Lightspeed -mallilla. Hiiri ei varsinaisesti ole täysin uusi malli, sillä se on päivitetty versio G502-pelihiirestä. Hiiri kuitenkin tarjoilee monien kaipaaman langattomuuden sekä tuen langattomalle lataukselle.

Ulkoisesti hiiressä ei ole tapahtunut muutoksia. Langattomuuden myötä hiiren paino on tippunut 114 grammaan, kun edeltäneessä G502 Hero -mallissa paino on 121 grammaa. Lisäpainot ovat mukana myös tässä mallissa. Lisäpainoilla hiiren painoa saa kasvatettua korkeintaan 16 grammalla.

Hiiressä on jo edeltäjästä tuttu Hero-anturi, joka kykenee suurimmillaan 16000 DPI:n tarkkuuteen. Tiedonsiirrossa hyödynnetään Logitechin kehittämää Lightspeed-tekniikkaa, jonka ansiosta päivitysnopeus pysyy langattomastikin millisekunnin luokassa.

Valaistuksen kanssa akkukestoksi lupaillaan 48 tuntia. Ilman RGB-valaistusta akkukesto nousee jopa 60 tuntiin.

G502 Lightspeed -pelihiiren toimitukset alkavat toukokuun lopussa. Hiiri on kuitenkin jo ennakkomyynnissä Logitechin omassa verkkokaupassa 169 euron hintaan.  Muropaketin ensituntumat hiirestä ovat luvassa vielä myöhemmin tänään.