Logitech julkaisi langattoman G915 LIGHTSPEED TKL -pelinäppäimistön

26.05.2020 18:37 | Muropaketin toimitus

Logitech G915 LIGHTSPEED TKL on kompaktimpi versio viime vuonna julkaisusta G915 LIGHTSPEED -näppäimistöstä. Nimensä mukaisesti numeronäppäimistö on poistunut kutistamisen nimissä.

Logitech julkaisi kompaktin version viime vuonna julkaistusta G915 Lightspeed -pelinäppäimistöstä. Uutuus kulkee nimellä G915 Lightspeed TKL. Luopumalla numeronäppäimistä näppäimistön leveys on kaventunut 368 millimetriin. Alkuperäinen versio on leveydeltään 475 millimetriä. Pienentynyt koko ei ole heijastunut kuitenkaan multimedianäppäimiin tai säätörullaan, ne ovat yhä tallella.

Edeltäjänsä tapaan yhteysvaihtoehtoina ovat Logitechin kehittämä langaton LIGHTSPEED wireless -tekniikka ja Bluetooth. Latauskaapelin ollessa kytkettynä näppäimistö toimii langallisena.

Kytkiminä näppäimistössä toimii matalaprofiiliset GL-kytkimet. Valittavissa on GL Clicky-, GL Tactile- tai GL Linear -kytkimet.

Kompakti versio G915-pelinäppäimistöstä tulee saataville kesäkuussa. Sen suositushinnaksi on asetettu 229 euroa. Alkuperäinen, kookkaampi versio oli arvosteltavana Muropaketissa viime syksynä. Arvostelun pääsee lukemaan täältä.