UUSIMMAT

Logitech julkaisi uuden langattoman G604 LIGHTSPEED -pelihiiren

16.09.2019 18:04 | Muropaketin toimitus

Logitech G604 LIGHTSPEED -pelihiiri tarjoaa monipuolisen painikesijoittelun, jonka valmistaja kertoo soveltuvan monenlaisiin peleihin, aina räiskintäpeleistä verkkoroolipeleihin. Hiiressä käytetään optista HERO 16k -anturia.

Logitech G604 LIGHTSPEED -hiiressä on 15 ohjelmoitavaa painiketta, joista kuusi peukalolla käytettäviä. Lisäksi hiiren vierityspainikkeessa on kätevä painalluksella vaihdettava kaksoistoiminto. Uutuushiiren painikkeita ja toimintoja voi räätälöidä Logitech G HUB -ohjelmistolla. Sen avulla onnistuu myös hiiren herkkyyden ja muiden asetusten määrittely.

Logitechin muistakin malleista tutuksi tullut, Langaton LIGHTSPEED-teknologia huolehtii hiiren tiedonsiirrosta. Pelaaja voi vaihtaa yhteystyyppiä LIGHTSPEED-liitännästä Bluetooth-liitäntään painikkeenpainalluksella. Tämän ansiosta hiiren voi liittää kahteen eri tietokoneeseen samanaikaisesti.

Virtaa pelihiiressä riittää LIGHTSPEED-käytössä noin 240 käyttötunniksi ja Bluetooth-liitännällä luvataan jopa yli viiden kuukauden käyttöaika. Akkua ei hiiressä ole, vaan virtansa se saa AA-sormiparistosta. Logitech G604 LIGHTSPEED -pelihiiri tulee myyntiin syksyn aikana 99,99 euron suositushintaan.