UUSIMMAT

Logitech julkisti mekaaniset G413 SE -pelinäppäimistöt

26.01.2022 13:35 Muropaketin toimitus

Logitech lupaa kelpo näppäimistöjä ilman, että lompakko huutaa hoosiannaa. Tuotteet ovat jo myynnissä, tosin eivät ihan vielä Suomessa.

Logitech on tuomassa markkinoille Logitech G413 SE- sekä myös G413 TKL SE -pelinäppäimistöt. Jälkimmäisen TKL-lyhenne tarkoittaa ”ten key less”, eli siinä on kompaktiuden varmistamiseksi kymmenen näppäintä vähemmän. Logitech kertoo tuotteiden olevan melko edullisia pelinäppäimistöjä tarjoten silti tarkkuutta ja suorituskykyä.

Kahdessa uudessa näppäimistössä on pelikäyttö mielessä suunnitellut mekaaniset kytkimet erittäin kestäviksi kutsutuilla PBT-näppäimillä, ja näppäimet luvatusti kestävät kulutusta haalistumatta. Näppäimistöjen kotelo puolestaan on mustaksi harjattua alumiini-magnesiumseosta. Kokonaisuuden kruunaa valkoinen LED-valaistus.

Näppäimistöissä on kiinnitetty huomiota usean näppäimen painamiseen yhtä aikaa. Logitechin uusissa G413-malleissa voi pohjaan painettuna olla kuusi näppäintä yhtä aikaa, joka varmistaa hankalimpienkin näppäinyhdistelmien toimivuuden.

Näppäimistöt löytyvät jo myynnistä Logitechin yhdysvaltalaisilta sivuilta. G413 SE:n hinta on 79,99 dollaria (70 euroa) ja G413 TKL SE:n 69,99 dollaria (62 euroa). Suomessa hintojen voi odottaa olevan hieman korkeammat, sillä aiempi G413-versio on katuhinnaltaan noin 80 euron luokkaa.