Uusimmat

Logitech täydensi sisällöntuottajille suunnattu valikoimaan näyttävällä Litra Beam -valaisinpalkilla ja Blue Sona -mikrofonilla

24.09.2022 11:12 Muropaketin toimitus

Logitech julkaisi Logi Play -tapahtuman yhteydessä useampia uusia tuotteita. Erityisesti sisällöntuottajille suunnattuja malleja olivat studiotasoinen Blue Sona -mikrofonilla ja Litra Beam -suoratoistovalaisin.

Logitech for Creators -tuotemerkin alla julkaistut Blue Sona -mikrofoni ja Litra Beam -suoratoistovalaisin ovat ensisijaisesti suunnattu videotyötä ja striimausta tekeville sisällöntuottajille ja somevaikuttajille.

Uutuuksista Logitech Blue Sona on aktiivinen dynaaminen mikrofoni XLR-liitännällä. Mikrofonissa hyödynnetään ClearAmp-teknologiaa, ja mikrofoni tarjoaa jopa +25 desibelin esivahvistuksen, eikä erillistä mikrofonivahvistinta tarvita. Mikrofonin mukana tulee kiinnike, joka kääntyy peräti 290 astetta. Sen avulla mikrofoni voidaan kiinnittää erilliseen mikrofonipuomivarteen.

Logitech Blue Sona -mikrofoni on jo myynnissä sekä grafiitinmustana että luonnonvalkoisena. Mikrofonin väriä voi myös räätälöidä mukana tulevilla punaisella tai mustalla tuulensuojalla. Sen hinta on 349 euroa.

Logitech Litra Beam on puolestaan valaisin kaikenlaiseen striimaus- ja videokäyttöön. Suorakaiteen muotoisen LED-valaisimen valon värilämpötilaa ja kirkkautta voi säätää pikapainikkeilla. Värilämpötila on vaihdettavissa kellertävästä kynttilänvalosta kylmänviileän sinertävään sävyyn 2700 – 6500 Kelvinin välillä. Esiasetusten lisäksi valon kirkkautta ja värilämpötilaa voidaan säätää tarkasti Logitech G HUB -ohjelmistolla.

Valaisimen pitkänomaisen ja varsimaisen muotoilun ansiosta sitä voidaan kääntää moneen eri asentoon hyödyntämällä mukana tulevaa jalustaa. Valaisin on säädettävissä kolmeen eri suuntaan, joten korkeus, kallistus ja käännettävyys ovat säädettävissä omien käyttötarpeiden mukaan. Virtaa valaisin saa joko USB-liitännästä tai suoraan verkkovirrasta.

Logitech Litra Beam -valaisin on sekin jo myynnissä 119 euron hinnalla.

Muropaketin uusimmat