Logitechilta kevyet ja langattomat G435 Lightspeed -pelikuulokkeet – Kattavat liitäntämahdollisuudet ja kohtuullinen hinta

14.09.2021 11:05 Muropaketin toimitus

Langattomat ja värikkäät Logitech G435 Lightspeed -pelikuulokkeet ovat kevyet, mutta ne on suunniteltu monipuoliseen käyttöön, mikä näkyy erityisesti kahden rinnakkaisen langattoman teknologian käyttönä. Suositushinta on kuitenkin maltillinen.

Uusien G435 Lightspeed -pelikuulokkeiden langattomassa tekniikassa yhdistyvät sekä valmistajan oma Lightspeed-teknologia että alhaisen viiveen Bluetooth-teknologia. Kuulokkeet voikin liittää langattomasti tietokoneeseen, PlayStation-pelikonsoliin tai älypuhelimeen. Tietokoneeseen tai PlayStation-pelikonsoliin kuulokkeet liitetään langattomasti kuulokkeiden mukana tulevalla USB-A-vastaanottimella, joka toimii 2,4 gigahertsin taajuudella. Bluetooth-yhteyttä voi hyödyntää esimerkiksi älypuhelimeen liitettäessä.

Kuulokkeissa käytetään 40 millimetrin elementtejä, ja kuulokkeet ovat Discord-sertifioidut sekä Dolby Atmos- ja Windows Sonic -yhteensopivat. Kuulokkeissa on myös keilanmuodostustekniikkaa hyödyntävät mikrofonit, joten erillistä sankamikrofonia ei ole.

Logitech G435 Lightspeed -pelikuulokkeet painavat vain 165 grammaa. Tämä yhdessä joustavan sangan kanssa auttavat käyttömukavuuteen myös pitkäkestoisissa pelisessioissa. Pelikuulokkeissa on myös toiminto turvallisen äänenvoimakkuuden käytölle, mikä rajoittaa haluttaessa äänentoiston 85 desibeliin. Uutuuspelikuulokkeet on myös sertifioitu hiilineutraaleiksi.

”Valistuneet kuluttajat ja etenkin nuoret pelaajat välittävät luonnosta ja ilmastonmuutoksesta. Kuitenkin myös hinta, käytettävyys ja ominaisuudet ovat kaikki tärkeitä asioita tuotetta valitessa”, kommentoi tuotepäällikkö Ujesh Desai. ”Olemme suunnitelleet G435-pelikuulokkeet nämä arvot mielessämme. Ne ovat kaikkien aikojen keveimmät, edullisimmat ja ympäristöystävällisimmät langattomat pelikuulokkeemme. Niiden kanssa ei kuitenkaan ole tehty kompromisseja tyylin, monipuolisuuden, liitettävyyden tai kehittyneen tekniikan, kuten mikrofonin keilanmuodostuksen ja monialustatuen, suhteen.”

Logitech G435 -pelikuulokkeet ovat saatavana kolmena eri väriyhdistelmänä. Näitä ovat mustan ja neonkeltaisen yhdistelmä, sinisen ja vadelmanpunaisen sekoitus sekä luonnonvalkoista ja syreeninliilaa yhdistävä vaihtoehto. Logitech G435 Lightspeed -pelikuulokkeet tulevat myyntiin 80 euron suositushintaan.