Uusimmat

Logitechilta uudet G PRO -pelikuulokkeet – Laatua ja mukavuutta eSports-käyttöön

28.03.2018 12:37 Muropaketin toimitus

Logitech on julkaissut uudet, erityisesti eSports-käyttöön suunnatut G PRO -pelikuulokkeet. Tarjolla on valmistajan mukaan aiempaa parempaa äänieristystä, laadukkaat kaiutinelementit ja entistä mukavampaa muotoilua.

Logitech kertoo uusien G PRO -pelikuulokkeiden täyttävän erityisesti eSports-tarpeet. Pitkiä pelisessioita silmällä pitäen kuulokkeet ovat kevyet, sillä niiden paino on vain 259 grammaa. Käyttömukavuutta tarjoaa myös mahdollisuus vaihtaa kuulokkeiden keinonahkapinnoite mikromokkapäällysteisteisiin pehmusteisiin.

Pelikuulokkeiden Pro-G-kuuloke-elementeissä käytetään neodyymimagneetteja, ja ne toistavat taajuudet 20 hertsistä aina 20 kilohertsiin. Impedanssiksi ilmoitetaan 32 ohmia ja herkkyydeksi 107 desibeliä. Ääntä kuulokkeet eristävät jopa 16 desibelin verran.

Joustavavartisen mikrofonin taajuusvasteeksi ilmoitetaan sadasta hertsistä kymmeneen kilohertsiin. Kuulokkeiden varustukseen kuuluu kaksi metriä pitkä, irrotettava kaapeli.

Logitech G Pro -pelikuulokkeiden ilmoitetaan olevan yhteensopivat sekä PC-tietokoneiden että PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsolien ja mobiililaitteiden kanssa. Myyntiin kuulokkeet saapuvat huhtikuussa 99 euron suositushintaan.