Uusimmat

Logitechin MX-mallistoon uusi hiiri ja näppäimistö – Pikatoiminnoilla työhön tuottavuutta

31.05.2023 17:46 Muropaketin toimitus

Logitech on julkaissut uudet mallit: MX Keys S -näppäimistön ja Logitech MX Anywhere 3S -hiiren. Samalla Logitech tuo toistuvien toimintojen tekemistä helpottavat Smart Actions -pikatoiminnot Logi Options+ -sovellukseen.

MX-sarjan hiiret ja näppäimistöt on luotu ensisijaisesti paljon laitteita käyttävät ammattilaiset mielessä. Logitech tuokin rutiininomaisten ja toistuvien toimintojen tekemiseen helpotusta uusilla Smart Actions -pikatoiminnoilla, jotka ovat osa MX-sarjan näppäimistöjen ja hiirien mukana tulevaa Logi Options+ -sovellusta. Näppäinten räätälöitävyys mahdollistaa toistuvien toimintojen automatisoinnin yhdellä painalluksella, mikä tehostaa työntekoa ohjelmoitavien makrokomentojen tapaan.

Esimääritellyt ja mukautettavat pikatoiminnot tuovat helpotusta ja nopeutusta työskentelyyn, mutta pikatoimintoja voi myös tuoda ja viedä tietokoneesta toiseen.

Logitech MX Keys S on langaton matalaprofiilinen näppäimistö. Sen hiljaiset näppäinkytkimet tekevät näppäimistöstä mielekkään käytettävän myös pitkissä työskentelyjaksoissa. Älykäs taustavalaistus säätää kirkkautta ympäröivän tilan mukaan. Näppäimistössä on myös räätälöitävät toimintopainikkeet tärkeimmille pikatoiminnoille. Näppäimistön voi liittää langattomasti yhtä aikaa jopa kolmeen eri laitteeseen Bluetooth Low Energy -tekniikalla tai mukana tulevalla Logitech Bolt -vastaanottimella. Näppäimistö on saatavana grafiitinmustana ja vaaleanharmaana.

Logitech MX Anywhere 3S -hiiressä on tarkka 8000 DPI-arvon tarkkuuteen yltävä optinen anturi, joka toimii kaikenlaisilla pinnoilla, myös esimerkiksi lasipöydillä. Hiiressä on kaksitoiminen MagSpeed-vieritysrulla, jota voidaan käyttää joko huippunopealla vierityksellä tai hitaammassa ja tarkassa portaallisessa tilassa. Bluetooth Low Energy -tekniikalla toimiva langaton hiiri on saatavana roosanpunaisena, grafiitinmustana ja vaaleanharmaana.

Logitech MX Keys S Combo -yhdistelmäpaketti sisältää sekä uuden Logitech MX Keys S -näppäimistön että Logitech MX Master 3S -hiiren. Pakettiin sisältyy myös Logitech MX Palm Rest -rannetuki.

Logitech MX Keys S, Logitech MX Anywhere 3S ja Logitech MX Keys S Combo tulevat myyntiin välittömästi 119, 99 ja 219 euron suositushinnoin.