UUSIMMAT

Manli esitteli Gallardo-sarjaan kaksi uutta versiota GeForce RTX 2080- ja 2080 Ti -näytönohjaimista

22.05.2019 13:17 Muropaketin toimitus

Gallardo with customized LED Lights -versiossa on nimensä mukaisesti panostettu muokattavaan LED-valaistukseen. Teknisten tietojen suhteen tehovalaistut mallit ovat identtisiä sisarmalliensa kanssa.

Manli esitteli kaksi uutta näytönohjainversiota Gallardo-sarjaansa. Gallardo with customed LED Lights -versiot ovat nimensä mukaisesti muokattavalla led-valaistuksella varustetut versiot näytönohjaimista. Led-valaisukäsittelyn ovat saaneet GeForce RTX 2080- ja 2080 Ti -näytönohjaimet.

RGB-led-valaistus löytyy toki edellisistäkin Gallardo-malleista, mutta ilman muokattavuutta. Valaistuksen lisäksi muita muutoksia ei ole tehty. Spekseiltään uudet mallit ovat identtisiä aiempien Gallardo with RGB Lights -mallien kanssa. Näytönohjaimissa on järeä, kolme lisäkorttipaikkaa vievä jäähdytysratkaisu. Lämpöputkia ja alumiinisiiliä jäähdytetään kolmen tuulettimen avulla.

Kellotaajuuksien suhteen näytönohjaimet noudattavat Nvidian Founders Edition -näytönohjaimien esimerkkiä. GeForce RTX 2080 Gallardo with customized LED Lights -mallissa grafiikkapiirin peruskellotaajuus on 1515 megahertsiä ja boost-kellotaajuus 1800 megahertsiä. GeForce RTX 2080 Ti Gallardo with customized LED Lights -mallissa peruskellotaajuus on 1350 megahertsiä ja boost-kellotaajuus 1635 megahertsiä.

Manli ei ole vahvistanut uusien Gallardo with LED Lights -mallien hinnoittelua tai saatavuutta.