Manli ja Zotac julkaisivat kompaktit yhden tuulettimen versiot GeForce GTX 1650 -näytönohjaimesta

24.04.2019 18:55 Muropaketin toimitus

Tutuista näytönohjainvalmistajista kaksi on päätynyt julkaisemaan toistaiseksi ainoastaan pienikokoiset versiot uudesta GeForce GTX 1650 -näytönohjaimestaan. Manlin ja Zotacin malleista kumpikaan ei tarvitse lisävirtaa, vaan ne saavat tarvitsemansa virran suoraan PCIe-väylästä.

Manlin malli (kuvassa yllä) on nimeltään yksinkertaisesti Manli GeForce GTX 1650. Zotacin malli on nimeltään Zotac Gaming GeForce GTX 1650 OC.

Kumpikin malleista on tehdasylikellotettu, ja Zotac lyö pöytään kaksikosta hieman korkeammat lukemat. Sen boost-kellotaajuus on 1695 megahertsiä, kun Manlin näytönohjaimen boost-kellotaajuudeksi kerrotaan 1665 megahertsiä. Zotacin mallissa on myös hieman kattavammat liitännät, kun HDMI- ja DVI-liitännän lisäksi siitä löytyy myös DisplayPort 1.4 -liitäntä.

Muutoin näytönohjaimet ovat identtiset. GDDR5-muistia on neljä gigatavua, muistiväylä on 128-bittinen ja muistin tehollinen kellotaajuus on kahdeksan gigahertsiä.

Kompaktien GeForce GTX 1650 -näytönohjaimien ensimmäiset hinnat näyttävät asettuvan Suomessa 170 euron tietämille, mutta kyseisten mallien omia hintoja ei ole vielä saatavilla.