Uusimmat

Meta aikoo pakottaa työntekijänsä rakastamaan yhtiön bugista metaversumisovellusta

10.10.2022 08:20 Muropaketin toimitus

Metan Horizon Worlds -metaversumisovellus on niin huono ja buginen, etteivät edes yrityksen omat työntekijät halua käyttää sitä.

Horizon Worlds antaa käyttäjien rakentaa omia virtuaalimaailmoja, kuten vaikkapa virtuaalitoimistoja, ja tavata niissä muita käyttäjiä. Metan sisäisten muistioiden perusteella käyttäjäpalaute on kuitenkin ollut bugien ja ongelmien vuoksi niin huonoa, etteivät edes yrityksen omat työntekijät halua käyttää sitä.

”Miksi emme rakasta omaa tuotettamme niin paljon, että käyttäisimme sitä kaiken aikaa? Jos emme itse rakasta sitä, kuinka voimme odottaa käyttäjien rakastavan sitä”, ihmetteli Metaversumin kehityksestä vastaava VP Vishal Shah 15. päivä syyskuuta julkaistussa muistiossa. Aiheesta kertoi The Verge.

Seuraavassa 30. päivä syyskuuta ilmestyneessä muistiossa Shah kertoi, etteivät yhtiön työntekijät olleet edelleenkään innostuneet Horizon Worldsin käyttämisestä. ”Jokaisen tässä organisaatiossa täytyy rakastua Horizon Worldsiin. Sitä ei voi tapahtua, jos ette käytä palvelua. Tehkää se! Sopikaa aikoja, jolloin käytätte Horizon Worldsia kollegoiden tai ystävien kanssa”, Shah vaati.

Uusien sääntöjen mukaan työntekijöiden täytyy käyttää Horizon Worldsia ainakin kerran viikossa, ja asiaa seurataan esihenkilöiden välityksellä.