Microsoft Flight Simulator sai pelaajat hinkumaan virtuaalitaivaalle – nyt sitten kaupoista ovat lentotikut loppu

30.08.2020 20:25 | Muropaketin toimitus

Lentosimulaattori Microsoft Flight Simulator julkaistiin viime viikolla. Simulaattorien veteraaneilla lienee jo laitteisto kunnossa, mutta peli näyttää kiinnostavan uusiakin käyttäjiä yllättävän paljon.

Kerroimme aiemmin, että PC-pelaamiseen soveltuvien laitteistojen myynti tulee Jon Peddie Researchin mukaan lisääntymään yli kahdella miljardilla eurolla seuraavan kolmen vuoden aikana Microsoft Flight Simulator -pelin ansiosta.

Merkkejä simulaattoriin hurahtamisesta on jo ilmassa sillä innokkaat, lentokapteeneiksi hinkuvat pelaajat ovat ostaneet ainakin Amazonista asiaan soveltuvia peliohjaimia valtavat määrät. Niitä on itse asiassa Amazonissa tarjolla enää käytettynä ja ylihinnoiteltuna.

Esimerkkinä mainittakoon Thrustmasterin T-Flight, joka on tyypillisesti hinnoiteltu Amazonissa 80 dollarin hintaluokkaan. Nyt siitä saa pulittaa 190 dollaria käytettynä. Thrustmaster T.16000M FCS HOTAS puolestaan on uutena 180 dollarin hinnoissa – nyt se maksaa käytettynä 319 dollaria.

Lentotikut ovat TechSpotin mukaan lopussa myös valmistajilta, sillä niiden sivuilta ei löydy tuotteita ostettavaksi. Suomenkin verkkokaupoista lento-ohjaimet näyttäisivät olevan vähissä pikaisen tarkistuksen perusteella.

Kerroimme aiemmin, miltä Helsinki näyttää Microsoft Flight Simulatorissa. Jopa kesämökin tuttu sauna löytyi!

LUE MYÖS: Arvotelu: Microsoft Flight Simulator