Microsoft julkaisi KB4489899-päivityksen, joka korjaa aiemman päivityksen mahdolliset suorituskykyheikennykset

14.03.2019 16:45 | Muropaketin toimitus

Microsoftin käyttöjärjestelmälleen tuottaman KB4489899-päivityksen luvataan korjaavan edellisessä päivityksessä havaitut mahdolliset suorituskykyheikennykset sekä mahdolliset häiriöt hiiren toiminnassa.

Microsoftin aiemmin maaliskuussa julkaistu KB4482887-päivitys aiheutti joillakin käyttäjillä heikkenemistä graafisessa suorituskyvyssä, mutta myös hiiren toiminnassa. Tällä kertaa korjauspäivitystä ei jouduttu odottamaan kovinkaan pitkään, sillä juuri julkaistun KB4489899-päivityksen luvataan korjaavan havaitut ongelmat. Päivitys sisältää myös laajan joukon tietoturvapäivityksiä.

Ei kuitenkaan päivitystä ilman uusia ongelmia. Uusimman päivityksen myötä on havaittu bugi, joka voi aiheuttaa ohjelmien kaatuilua, kun käyttäjä valitsee oletuslaitteesta poikkeavan äänen toistolaitteen. Kaatuilua on havaittu muun muassa Windows Media Player-, Realtek HD Audio Manager- ja Sound Blaster Control Panel -ohjelmissa. Luonnollisesti ongelmaa voi ilmetä kokoonpanoissa, joissa on useampia äänentoistolaitteita. Tähän ongelmaan Microsoft lupailee korjausta vielä maaliskuun aikana. Windows Media Playerin kohdalla ongelman pystyy ratkaisemaan määrittämällä halutun toistolaitteen oletustoistolaitteeksi.