Uusimmat

Microsoft julkaisi tuotteen Windows XP:n muuttamiseksi lailliseksi

02.01.2007 21:34 Sampsa Kurri

Microsoft tuo markkinoille uuden Genuine Kit -tuotteen, jolla laittoman Windows XP Professional -käyttöjärjestelmän voi lisensoida lailliseksi. Tuotejulkistus on osa käyttöjärjestelmän aitouden tunnistavaa Windows Genuine Advantage -ohjelmaa. Genuine Kit on yritys- ja yksityisasiakkaille suunnattu tuote, jolla Microsoft tarjoaa mahdollisuutta vaihtaa epäaito Windows XP Professional -käyttöjärjestelmä aitoon tuotteeseen. Microsoftin markkinointijohtaja Jukka Veräväisen mukaan markkinoilla on selvä tarve tällaiselle tuotteelle.

”Viimeisimmät päivitykset sekä Windows Media Playerin tai Internet Explorerin uusimmat versiot saa käyttöön vain aidoilla ohjelmistoilla”, Veräväinen esittelee.

Genuine Kit:n voi hankkia tietokonekaupoista sekä muista Microsoftin tuotteita myyvistä liikkeistä. Tuote on tarkoitettu asennettavaksi tietokoneeseen, jossa on käytössä lisensoimaton Windows-käyttöjärjestelmä. Genuine Kit -tuotetta myydään yhden tai kymmenen lisenssin pakkauksissa. Windows-ohjelmiston aitouden voi tarkastaa Microsoftin sivuilta löytyvällä vahvistustoiminnolla. Vahvistusprosessin aikana ei kerätä tietoja, joiden avulla voisi tunnistaa käyttäjän tai ottaa häneen yhteyttä.

Microsoft, Lehdistötiedote

Microsoft, Windows-ohjelmiston aitouden vahvistussivu

Microsoft, Get Genuine Kit for Windows XP Professional