UUSIMMAT

Microsoft keskeytti Windows 10 -käyttöjärjestelmän lokakuun suurpäivityksen jakelun

07.10.2018 14:21 | Muropaketin toimitus | 2

Microsoft vahvistaa tukisivuillaan keskeyttäneensä Windows 10 October 2018 Update -päivityksen jakelun. Päivitys on aiheuttanut käyttäjille merkittäviä ongelmia kuten esimerkiksi tiedostojen katoamista. Mikäli päivityksen on ladannut asennustiedostona, ohjelmistojätti suosittelee, ettei käyttäjät asentaisi päivitystä.

Windows 10 -käyttöjärjestelmän lokakuun suurpäivitys on aiheuttanut siinä määrin merkittäviä ongelmia käyttäjille, että Microsoft on päättänyt keskeyttää päivityksen jakelun. Windows 10 October 2018 Update on aiheuttanut käyttäjillä mm. tiedostojen katoamisia.

Toinen havaittu ongelma on ilmennyt yhteensopimattomuus Intelin ajureiden kanssa. Ajurit ovat estäneet päivityksen asentamisen. Lisäksi päivitys on aiheuttanut ongelmia Edge-selaimen ja muiden Microsoft Storesta ladattavien ohjelmien kanssa. Tämän hetkinen suositus on olla asentamatta päivitystä, mikäli sen on ehtinyt lataamaan.

Toistaiseksi Microsoft ei ole vahvistanut, milloin päivityksen jakelu alkaa uudestaan. Näillä näkymin päivityksen jakelu ei myöskään ala automaattisesti Windows Updaten kautta. Ohjelmistojätti kertoo kuitenkin tiedottavansa, kun ongelmat on selätetty ja päivityksen jakelu jatkuu.

Keskustelu

Heippa,

Tuli työasiat mieleen; mites nyt tehdään kun kaikkiin työpaikan koneisiin on asennettu tämä kyseinen päivitys!
Lukuunottamatta johtajamme MAC book konetta. Taisin asentaa omaankin koneeseen.

Sama tuli mieleen kun ko. asennus on jo päivitetty. Kone tosin on MS surface pro 2 joten ainakaan esim. ajurien kanssa ei ollut ongelmia. Updaten kautta tuli myös firmis päivitys koneeseen ennen varsinaisen Windows päivityksen asennusta.
Tiedostojen katoaminen kyllä hirvittää! Ainoa "ongelma" tähän asti on Sandboxien kanssa jonka ns. virallinen versio ei ole yhteensopiva päivitetyn Windowsin kanssa mutta uusin beta kylläkin.

Muropaketin uusimmat