UUSIMMAT

Microsoft ohjeistaa: Päivitä Internet Explorer tuoreimpaan versioon vaikket sitä käyttäisikään

14.01.2016 16:32 | Petrus Laine | 2

20160114ie11Microsoft lopetti edellispäivänä tuen Internet Explorerin vanhemmille versioille. Asiasta on uutisoitu laajasti virheellisesti, että tuki olisi loppunut kaikilta muilta versioilta, paitsi Internet Explorer 11:ltä. Todellisuudessa tuki jatkuu myös vanhemmille versioille niiden käyttöjärjestelmien kohdalla, joissa uusin saatavilla versio on jokin muu kuin 11.

Microsoftin Pat Altimore on julkaissut MSDN:n blogissaan ohjeistuksen, jossa kehotetaan kaikkia käyttäjiä päivittämään Internet Explorer tuoreimpaan versioonsa riippumatta siitä, käytetäänkö selainta ikinä. Kehotus koskee myös niitä käyttäjiä, jotka ovat poistaneet Internet Explorerin Windowsin ominaisuuksista, sillä se ei todellisuudessa poista ohjelmaa, jonka osia käyttävät monet muut käyttöjärjestelmän osat. Syy ohjeistukselle on yksinkertainen: tuorein versio selaimesta ja sen komponenteista on turvallisempi kuin vanhemmat, eikä vanhemmille versioille tule enää tietoturvapäivityksiä.

Pat’s Windows Development Blog, If I Remove or Don’t Use Internet Explorer 8, 9 or 10, Can I Avoid Upgrading to Internet Explorer 11?

Keskustelu

Enkä päivitä. Käyttöjärjestelmän homma päivittää tarvittavat palikkansa.

apinakapina

Enkä päivitä. Käyttöjärjestelmän homma päivittää tarvittavat palikkansa.

No, jos sulla on Windows Update oletuksilla päällä, niin IE 11 on asentunut jo aikaa sitten.

Muropaketin uusimmat