Uusimmat

Miljoona Core 2 Duoa 10 viikossa

29.07.2006 13:56 Ville Suvanto

Intelin toimitusjohtaja Paul Otellini on ilmoittanut yrityksen pääkonttorissa pidetyssä tapahtumassa, että Intelin tavoitteena on toimittaa yhteensä miljoona Core 2 Duo -prosessoria 10 viikon aikana. ”Tulemme toimittamaan miljoona prosessoria hieman alle 10 viikossa”, Paul Otellini totesi.

Intel painottaa, että Core 2 Duo -prosessoreiden toimitus tulee olemaan nopein Intelin historiassa, sillä 65 nanometrin prosessilla valmistettuja Core Duo- ja Pentium D -prosessoreita toimitettiin miljoona kappaletta 12 viikossa. Toisaalta Core Duo- ja Pentium D -prosessoreiden toimitusmääriä Core 2:een ei voida suoraan verrata, koska jälkimmäisenä mainittu joukko koostuu sekä työpöytä- että mobiilikäyttöön tarkoitetuista prosessoreista.

Tällä hetkellä useat jälleenmyyjät ja tietokonevalmistajat mainostavat jo Core 2 Extremeen perustuvia tietokoneita tai yksittäisiä prosessoreita. Core 2 Duo -tietokoneet ja -prosessorit tulevat saataville elokuun alussa ja kannettavia tietokoneita voidaan odotella saapuvan samaisen kuukauden lopulla.

X-bit labs, Intel Plans to Ship 1 Million of Core 2 Duo Chips in 10 Weeks