Uusimmat

Modatun BIOSin RX 460 sai lisää vertailutuloksia

14.12.2016 18:42 Muropaketin toimitus

11257-02_rx460_nitro_4gb-v2

Kerroimme maanantaina Overcloking.guiden löytämästä mahdollisuudesta saada AMD:n RX 460 -näytönohjaimista lisää tehoa BIOSia päivittämällä.

Nyt Wccftech oli päivittänyt oman Sapphire RX 460 Nitro 4GB -näytönohjaimensa BIOSin ja testannut sitä muutamassa muussakin pelissä alkuperäisen uutisen Witcher 3:n lisäksi.

GTAV:ssä päivitetyn kortin parannus oli vain virhemarginaalin luokkaa, ainoastaan keskimääräinen FPS nousi, ja sekin vain kaksi prosenttia.

gtav

DiRT Rallyssa keskimääräinen FPS nousi 5,3 prosenttia, mutta alimmat prosentin ja promillen ääripäät nousivat jopa kaksikymmentä ja viisitoista prosenttia paremmiksi.

Wccftech mittaa benchmarkeissaan keskimääräisen FPS:n sekä hitaimman prosentin ja hitaimman promillen FPS:t. Sivusto ottaa siis benchmarkeista saamistaan FPS-lukemista alimman prosentin ja promillen ja laskee niiden keskiarvot elimoinoidakseen satunnaisten hyvin alhaisten FPS-lukujen vaikutuksen tuloksiin.

dr

Middle Earth: Shadow of Mordorissa high-asetuksilla keskimääräinen FPS nousi 5,2 prosenttia, mutta erityisesti alimmat ääripäät nousivat jälleen huimasti. Alimman prosentin ja promillen ääripäät nousivat 21 ja 33 prosenttia. Sivuston mukaan tämä teki pelikokemuksesta kokonaisuudessaan huomattavasti sulavamman.

som

Päivityksessä on ilmennyt parempien tehojen rinnalle myös negatiivinen puoli. Modatun BIOSin näytönohjaimelle ei enää saa suoraan asennettua AMD:n uusimpia päivityksiä.