UUSIMMAT

Mountain julkaisi kevyen Makalu 67 -pelihiiren

06.08.2020 17:55 | Muropaketin toimitus

Nimensä mukaisesti Makalu 67 -pelihiiren paino on 67 grammaa. Anturina siinä käytetään Pixartin PMW3370-anturia, joka kykenee parhaimmillaan 19 000 DPI:n tarkkuuteen.

Kustomoitavasta Everest-näppäimistöstä tuttu Mountain laajentaa tuotekattaustaan pelihiiriin. Uudesta aluevaltauksesta vastaa kevyt Makalu 67 -pelihiiri. Painoa hiirellä on vain 67 grammaa.

Hiiri on muotoiltu oikeakätisille ja lisäksi kaksi kylkinäppäintä löytyy hiiren vasemmalta kyljeltä. Kylkinäppäinten ja päänäppäinten lisäksi hiiren selkäpuolelta löytyy tarkkuuden säätöön tarkoitettu näppäin. Anturin käyttämän tarkkuuden kertoo hiiren selkäpuolelta löytyvät neljä led-valoa. Päänäppäimissä käytetään Omronin mekaanisia kytkimiä, joille lupaillaan 50 miljoonan klikkauksen käyttöikää.

Hiiren anturina toimii Pixartin PMW3370. Se yltää parhaimmillaan 19 000 DPI:n tarkkuuteen. Anturin kerrotaan myöskin rekisteröivän 1-2 millimetrin nostokorkeuden, eli anturi lakkaa rekisteröimästä liikettä, kun hiirtä nostaa maksimissaan kaksi millimetriä.

Hiiren hallinnointi onnistuu Base Camp -ohjelmalla. Sen kautta hoituu selkäpuolella olevan RGB-led-valaistuksen hallinta, mutta myös näppäinkomennusten ja makrojen määrittäminen.

Mountainin ensimmäisen pelihiiren toimitusten on määrä alkaa lokakuussa. Se on kuitenkin jo ennakkotilattavissa Mountainin oman verkkokaupan kautta 59,99 euron hintaan.