UUSIMMAT

MSI esitteli Infinite A -pelikoneiden sarjan

13.06.2017 11:15 | Muropaketin toimitus

MSI kasvattaa pelikoneidensa tarjontaa uudella Infinite A -sarjalla, jossa painopiste on suorituskyvyssä ja päivitettävyydessä. Kotelon ulkonäön viimeistelee RGB-LED-valaistus.

Infinite A -sarjan koneet tulevat saataville useammalla Kaby Lake -arkkitehtuuriin perustuvalla prosessorilla. DDR4-muista koneeseen saa jopa 64 gigatavua. Näytönohjainvalinta tapahtuu GeForce GTX 1070 Gaming- ja GeForce GTX 1080 Gaming -näytönohjainten välillä. Näytönohjain asennetaan koteloon pystyasentoon, minkä kerrotaan parantavan kuljetuskestävyyttä. Koneesta löytyy pystyasennusta varten myös Riser-kaapeli.

Koneesta on yksi M.2-liitäntä SSD-asemille. 2,5 tuuman SSD-asemille on varattu kolme paikkaa. 3,5 tuuman asemille on varattu kaksi kelkkaa, mutta niitä voi asentaa enintään viisi, ellei kokoonpanossa käytetä SSD-asemia. Koneessa on sisäänrakennettu langaton verkkopiiri (Intel AC3168), mutta myös perinteinen gigabitin ethernet-liitäntä (Realtek 8111H).

MSI ei paljastanut uusien koneiden saatavuutta eikä hinnoittelua. Halvin malli pysynee 1500 euron maastossa ja kalleimman kohotessa selvästi yli 2000 euron.

Muropaketin uusimmat