MSI esitteli MAG Coreliquid -AIO-vesijäähdytysjärjestelmät

21.05.2020 13:13 | Muropaketin toimitus

Uusin aluevaltaus tuo MSI:n valikoimiin AIO-vesijäähdytysjärjestelmät. Järjestelmien luvataan olevan tehokkaita, mutta myös kilpailijoitaan hiljaisempia.

MSI laajentaa tuotevalikoimaansa AIO-vesijäähdytysjärjestelmiin. Ensimmäinen esitelty sarja on MAG Coreliquid, johon kuuluu kaksi 360 millimetrin jäähdyttimellä ja kaksi 240 millimetrin jäähdyttimellä varustettua mallia. Toistaiseksi tuotesivut löytyvät ainoastaan MAG Coreliquid 360R– ja MAG Coreliquid 240R -malleista.

MAG Coreliquid -AIO-vesijäähdytysjärjestelmissä pumppu on sijoitettu jäähdyttimen yhteyteen. Tämän lupaillaan tarkoittavan hiljaisempaa käyntiääntä ja pumpun pidempää käyttöikää. Blokin kansiosa on odotetusti ARGB-valaistu ja yksi erikoisuus on se, että kannen pystyy kääntämään mieleiseensä asentoon. Kääntövaraa on 270 astetta, eli aivan täyttä pyörittämisen vapautta kansi ei suo.

Tiedotteessa ei paljastettu vesijäähdytysjärjestelmien saatavuutta tai hinnoittelua. Oletettavasti aikanaan on luvassa varustellummat MPG- ja MEG-sarjat, jos MSI:n vakiinnuttama tuotehierarkia pätee myös uudessa aluevaltauksessa.