MSI esitteli MPG Quietude 100S -miditornikotelon

21.07.2021 09:15 | Muropaketin toimitus

MPG Quietude 100S -kotelon pääpaino on hiljaisuudessa. Koteloon on sijoitettu useampi äänenvaimennusmatto, joiden avulla kokoonpanon melun pitäisi pysyä aisoissa.

MSI:n tuorein aluevaltaus koteloiden rintamalla on painotus hiljaisuuteen. Pyrkimys realisoituu MPG Quietude 100S -miditornikoteloon. Kotelossa pääpaino on hiljaisuudessa, mutta samalla se pyrkii tarjoamaan hyvän ilmankierron.

Äänenvaimennuksesta vastaa etu-, katto- ja kylkipaneelin sijoitetut äänenvaimennusmatot. Etu- ja kattopaneelit ovat magneettikiinnitteisiä joten ne voi halutessaan poistaa, jos tarve on maksimoida ilmankierto. Tuulettimien hallintaa varten kotelosta löytyy erilinen ohjain, jonka hallinta onnistuu kotelon I/O-paneeliin sijoitetusta näppäimestä. Ohjaimeen kytketyt tuulettimet saa kokonaan pois päältä, toimimaan 70 prosentin teholla ja 100 prosentin teholla.

Kotelon ulkomitat ovat 475 x 231 x 490 mm. Ulkomittojen puitteissa yhteensopivat emolevytyypit ovat E-ATX, ATX, mATX ja Mini-ITX. Prosessoricoolerille on asetettu 175 millimetrin korkeusrajoitus ja näytönohjaimelle 380 millimetrin pituusrajoitus.

Kotelossa on kaksi paikkaa 2,5 tuuman asemille sekä kaksi kombokelkkaa, joihin voi asentaa joko 3,5 tai 2,5 tuuman asemat.

Kotelossa on tilaa yhteensä seitsemälle 120 millimetrin tuulettimelle. Etu- tai katopaneeliin pystyy asentamaan suurimmillaan 360 millimetrin jäähdyttimen. Oletuksena kotelon mukana toimitetaan yksi MEG Silent Gale P12 -tuuletin, joka on esiasennettuna takapaneeliin.

Tuulettimien säädinnäppäimen lisäksi I/O-paneelista löytyy yksi USB 3.2 Gen 2 Type-C -liitäntä, kaksi USB 3.2 Gen 1 Type-A -liitäntää sekä 3,5 millimetrin liittimet kuulokkeita ja mikrofonia varten.

MSI ei ole toistaiseksi paljastanut uuden kotelon saatavuutta tai hinnoittelua.