UUSIMMAT

MSI esitteli Sea Hawk X- ja Sea Hawk EK X -mallit GeForce RTX 2000 -sarjaan

28.09.2018 18:06 | Muropaketin toimitus

MSI:n vesijäähdytykseen luottavat Sea Hawk EK X- ja Sea Hawk X -näytönohjainmallit rantautuivat. Vesijäähdytyksen ansiosta tehdaskellotaajuudet ovat selvästi referenssiä korkeammalla.

Vesijäähdytystä hyödyntävien mallien esittely oli vain ajan kysymys ja viimein MSI paljastikin Sea Hawk X- ja Sea Hawk EK X -näytönohjainten yksityiskohdat. Suljetulla vesijäähdytysjärjestelmällä varustettu ja esiasennetulla näytönohjainblokilla varustetut mallit löytyvät Geforce RTX 2080- ja 2080 Ti -näytönohjaimista. Mallit ovat odotetusti tehdasylikellotettuja.

MSI GeForce RTX 2080 Sea Hawk EK X -näytönohjaimessa on esiasennettuna koko piirilevyn peittävä näytönohjainblokki. Näytönohjain pitää liittää siis olemassa olevaan custom-vesijäähdytysjärjestelmään. MSI GeForce RTX 2080 Sea Hawk X -näytönohjaimen jäähdytyksestä vastaa suljettu vesijäähdytysjärjestelmä ja blower-mallinen tuuletin. Kummassakin mallissa grafiikkapiirin boost-kellotaajuus nousee 1860 megahertsiin. GeForce RTX 2080 -näytönohjainten referenssi boost-kellotaajuus on 1710 megahertsiä.

MSI GeForce RTX 2080 Ti Sea Hawk X -näytönohjaimessa on niin ikään suljettu vesijäähdytysjärjestelmä ja sen lisänä blower-mallinen tuuletin jäähdyttämässä muun muassa muisteja ja virransyöttöä. GeForce RTX 2080 Ti Sea Hawk EK X -näytönohjaimesta löytyy samaan tapaan esiasennettu EKWB:n tuotantoa oleva näytönohjainblokki, joka peittää piirilevyn kokonaisuudessaan. Näissä malleissa grafiikkapiirin boost-kellotaajuus nousee 1755 megahertsiin. Referenssikellotaajuus RTX 2080 Ti -malleissa on 1545 megahertsiä.

MSI:n GeForce RTX 2080 Sea Hawk X -näytönohjaimet ovat jo saatavilla. Niiden hinnat alkavat noin 1020 eurosta. GeForce RTX 2080 Ti Sea Hawk X -näytönohjaimia voi odottaa saataville lokakuun aikana. Hinnat alkavat 1460 eurosta. Sea Hawk EK X -jäähdytyksellä olevien mallien saatavuus ja hinnoittelu pysyvät toistaiseksi hämärän peitossa.