MSI julkaisi hybridijäähdytteisen GeForce GTX 980 Ti Sea Hawkin

17.09.2015 19:25 | Petrus Laine

Uutisoimme vajaa viikko sitten MSI:n yhdessä Corsairin kanssa suunnitteleman näytönohjaimen kiusoittelukuvasta. Nyt MSI on myös julkaissut kyseisen näytönohjaimen, eli MSI GeForce GTX 980 Ti Sea Hawkin.

GTX 980 Ti Sea Hawk perustuu Corsairin suunnittelemaan hybridijäähdytykseen. Grafiikkapiiriä jäähdytetään AiO-nestekierrolla ja muuta näytönohjainta perinteisemmällä radiaalituulettimella. Nestekierron jäähdytin on halkaisijaltaan 120mm ja varustettu yhdellä tuulettimella. Näytönohjain muistuttaa erehdyttävästi Japanissa markkinoitua hybridi GTX Titan -näytönohjainta. Jäähdyttimen kuoren keskellä on ikkuna, josta näkyy Corsairin logolla varustettu AiO-nestejäähdytyksen pumpulla varustettu blokki.

MSI on ylikellottanut näytönohjaimen toimimaan 1190 MHz:n kellotaajuudella ja sen Boost-kellotaajuudeksi kerrotaan 1291 MHz. Muistien kellotaajuus on 1774 MHz. Näyttöliittimet ovat perinteiset, eli kolme DisplayPortia, yksi HDMI 2.0 ja yksi Dual-Link DVI. Virtaa näytönohjaimelle syötetään yhdellä 6- ja yhdellä 8-pinnisellä PCI Express -lisävirtaliittimellä. MSI lupaa näytönohjaimen olevan 30 % viileämpi, 30 % hiljaisempi ja 20 % nopeampi kuin NVIDIAn GeForce GTX 980 Ti:n referenssimalli.

MSI, GeForce GTX 980 Ti Sea Hawk

Muropaketin uusimmat