Uusimmat

MSI julkaisi kaarevan MPG Artymis 343CQR -pelinäytön – mainio myös konsoleille

06.02.2021 16:07 Muropaketin toimitus

MSI MPG Artymis 343CQR -pelimonitorin erikoisuus on sen suuri kaarevuus, joka yltää arvoon 1000R. Tämän pitäisi tuoda rutkasti immersiota pelikokemuksiin.

MSI julkaisi nyt myyntiin tulossa olevan kaarevan pelimonitorinsa jo viime vuoden CES-messuilla, tie myymälöihin on siis ollut pitkä. 34-tuumainen näyttö tarjoaa 3440 x 1440 pikselin resoluution ja HDR400-tuen. Monitorin vasteaika on erittäin pieni, yksi millisekuntia, ja virkistystaajuus yltää 165 hertsiin.

Monitorissa on myös tekoälymäisia ominaisuuksia kuten Smart Brightness, mustan tasoa säätävä Night Vision sekä hälyääniä vaimentava mikrofoni.

Näyttö on tarkoitettu ehkä ensisijaisesti PC-pelaajille, mutta se sopii mainiosti myös PlayStation 5 tai Xbox Series X -konsolin kaveriksi. Näytössä on Console Mode -tila, joka tukee automaattisesti skaalaten 4K-signaalia ja HDR:ää.

Guru 3D huomauttaa kaarevan näytön usein unohdettuna etuna olevan se, että käyttäjä näkee leveän näytön vasemman ja oikean reunan kaartumatonta näyttöä helpommin eli vähemmällä pään kääntelyllä ja silmäilyllä – siis ergonomisemmin.

MPG Artymis 34CQR -näytön hinta on 899,99 dollaria eli noin 750 euroa.