UUSIMMAT

MSI julkisti Suprim-sarjan GeForce RTX 3000 -näytönohjaimiin

24.11.2020 12:50 | Muropaketin toimitus

Uusi Suprim-sarja nousee nykyisten Gaming-sarjan näytönohjainten rinnalle ja tehdaskellotaajuuksien valossa jopa niiden yläpuolelle. Esimerkiksi jäähdytysratkaisussa käytetään samoja toteutuksia kuin Gaming-sarjassa, joten eroavaisuudet kellotaajuuksien lisäksi jäävät kosmeettisiksi.

MSI:n näytönohjainten lippulaivaluokka saa tuuletusta uuden Suprim-sarjan myötä. Sarja tekee debyyttinsä GeForce RTX 3000 -näytönohjaimissa. Suprim-malleja löytyy GeForce RTX 3070-, 3080- ja 3090 -näytönohjaimista.

Suprim-sarjan mallit eroavat aiemmista Gaming-sarjan näytönohjaimista selvimmin hillitymmällä jäähdytysratkaisun koteloinnin muotoilulla. Pääpiirteittäin jäähdytysratkaisu on sama kuin Gaming-sarjalaisissa. Uutta sen sijaan on Dual BIOS, jonka avulla käyttäjä voi määrittää, haluaako kortiltaan hiljaisuutta vai täyttä suorituskykypotentiaalia.

MSI:lle ominaiseen tapaan kustakin mallista tulee saataville perusversio ja tehdasylikellotettu X-versio. Suprim-mallien tehdaskellotaajuudet ovat kautta linjan korkeammat kuin Gaming- tai Gaming X -mallien. Muistien kellotaajuuksissa ei esiinny eroavaisuuksia.

Geforce RTX 3090 Suprim- ja RTX 3080 Suprim -näytönohjainten toimitukset ovat alkaneet, ainakin teoriassa. GeForce RTX 3070 Suprim -mallit tulevat saataville joulukuusta alkaen. Suprim-mallien hinnat asettunevat Gaming-sarjan näytönohjainten yläpuolelle.

Muropaketin uusimmat