Uusimmat

MSI kotelomarkkinoille MAG Pylon ja MAG Bunker -malleilla

24.04.2018 13:38 Muropaketin toimitus

Molemmissa uusissa miditornikoteloissa luotetaan reippaasti karkaistun lasin näyttävyyteen. Mallit ovat keskenään hyvin samanlaisia, mutta MAG Pylon sisältää hieman enemmän ulkonäköön panostavia ominaisuuksia.

MSI MAG Pylon -mallissa (yläkuva) on etupaneelissa kolme 120-millimetristä, RGB-valaistua tuuletinta. MSI MAG Bunker -malli sisältää samat etutuuletinpaikat, mutta perusvarustukseen ei kuulu ollenkaan tuulettimia. Kattoon mahtuu  lisäksi molempiin malleihin kaksi 120 tai 140 millimetrin tuuletinta ja taakse yksi 120-millimetrinen tuuletin. Bunker-mallissa takatuuletin on valmiina. Tuulettimien lisäksi mallien erona on, että Pylonissa myös oikea sivupaneeli on karkaistua lasia.

I/O-paneelista löytyy kaksi USB 3.0 – ja USB 2.0 -liitäntää ja kuuloke- sekä mikrofoniliitännät. Kumpaakin kotelomalliin voi asentaa ATX, mATX ja mini-ITX -emolevyt.

Kiintolevyille on kuusi paikkaa, joista kahteen saa 2,5 tuuman aseman sijaan myös 3,5-tuumaisen aseman. Näytönohjaimella saa olla mittaa enintään 370 millimetriä ja prosessoricoolerilla 165 millimetriä.

Mitat koteloille ovat 440 x 218 x 470 millimetriä. MAG Pylon RGB -mallille on painoa kertynyt 8,4 kilogrammaa ja MAG Bunker -kotelolle 7,1 kilogrammaa.

Hinnoista ja saatavuudesta tiedotetaan myöhemmin.

Muropaketin uusimmat