Uusimmat

MSI:ltä luvassa uusia BIOS-päivityksiä AMD 400- ja AMD 500 -sarjan piirisarjallisille emolevyille

30.12.2020 13:57 Muropaketin toimitus

AGESA Combo PI V2 1.1.9.0 -mikrokoodipäivityksen sisältävät beta BIOS-päivitykset lupaavat optimointia AMD Curve Optimizer -toiminnolle ja Resizable BAR -toiminnon optimointi Nvidian näytönohjaimille.

MSI:llä on pitänyt kiirettä BIOS-päivitysten rintamalla. Julkaisemassaan tiedotteessaan valmistaja vahvistaa, että se on aloittanut uusien, AGESA Combo PI V2 1.1.9.0 -mikrokoodipäivityksen sisältävien, BIOS-päivitysten jakelun ensimmäisille AMD X570- ja AMD B550 -piirisarjallisille emolevyille. Uuden beta BIOS-päivityksen merkittävintä sisältöä on optimointi AMD Curve Optimizer -toiminnolle sekä Resizable BAR -toiminnon optimointi Nvidian näytönohjaimille.

Kirjoitushetkellä päivitykset ovat saatavilla MEG X570 GODLIKE, MEG X570 UNIFY, MEG B550 UNIFY, MEG B550 UNIFY-X, MPG B550 GAMING EDGE WIFI, MAG B550M MORTAR ja MORTAR WIFI -emolevyille. Lopuille AMD 500 -sarjan piirisarjallisille emolevyille BIOS-päivitysten jakelu aloitetaan tammikuun puolessa välissä. Tammikuun lopussa päivitysten jakelu aloitetaan AMD 400 -sarjan piirisarjallisille emolevyille.

Nvidia ei ole toistaiseksi vahvistanut virallisesti, milloin se tarjoaa tuen Resizable BAR -toiminnolle. MSI:n pelinavauksen perusteella se on odotettavissa kuitenkin pian. Toistaiseksi toimintoa on hehkutettu AMD:n Smart Access Memory -nimellä, mutta se on hyödynnettävissä myös Intelin prosessoreilla ja piirisarjoilla sekä Nvidian näytönohjaimilla.