UUSIMMAT

MSI:n GeForce GTX 980 Ti Lightning -mallin tekniset tiedot vuotivat nettiin

27.08.2015 22:08 | Petrus Laine

Uutisoimme aiemmin MSI:n valmistelevan uutta Lightning-mallia GeForce GTX 980 Ti -näytönohjaimesta. Lightning-mallit perustuvat MSI:n omaan suunnitteluun ja ne edustavat yhtiön tuotteiden ehdotonta kärkeä.

VideoCardz on saanut käsiinsä kuvia itse näytönohjaimesta sekä sen tekniset tiedot. MSI GeForce GTX 980 Ti Lightning tulee olemaan varustettu kolme korttipaikkaa vievällä, kolme tuuletinta sisältävällä Tri-Frozr-jäähdyttimellä ja suurikokoisella alumiinirivastolla. Jäähdytysratkaisuun kuuluu lisäksi viisi SuperPipeiksi kutsuttua lämpöputkea. Näytönohjaimen takapuolelta löytyy näytönohjaimen rakennetta tukeva takalevy, mutta toistaiseksi ei ole tiedossa onko se metallia vai muovia.

MSI on virittänyt GM200-grafiikkapiirin toimimaan vakiona 1203 MHz:n perus- ja 1303 MHz:n Boost-kellotaajuudella. Muistien kellotaajuus on 1774 MHz. Virransyötostä löytyy 12 vaihetta grafiikkapiirille ja 3 muisteille, ja virtaa näytönohjaimelle syötetään kahdella 8-pinnisellä ja yhdellä 6-pinnisellä PCI Express -lisävirtaliittimellä. Näytönohjaimen jännitteitä voi tarkkailla V-Check-pisteiden kautta. Lightning on varustettu kahdella BIOSilla ja kymmenkerroksisella piirilevyllä sekä Military Class 4 -komponenteilla.

VideoCardzin mukaan näytönohjain saapuisi myyntiin vielä tällä viikolla ja olisi hinnoiteltu huomattavan korkealle.

VideoCardz, MSI GeForce GTX 980 Ti Lightning detailed

Muropaketin uusimmat