UUSIMMAT

Myös Asrock julkisti TRX40-emolevyjä

12.11.2019 18:32 | Muropaketin toimitus

Asrock julkisti Ryzen Threadripper -prosessorille TRX40-emolevymalliston, johon kuuluu kaksi mallia, TRX40 Taichi sekä maltillisemmin varusteltu TRX40 Creator.

Odotetusti myös Asrock osallistuu Ryzen Threadripper -yhteensopivien TRX40-emolevyjen julkistusvyöryyn. Asrockin kattaus on määrällisesti muita maltillisempi, mutta lippulaivan roolissa oleva TRX40 Taichi on varustelussaan omaa luokkaansa.

TRX40 Taichi -emolevyssä selvästi erottuva piirre on sen virransyötön jäähdytys. Virransyöttöä jäähdytetään huomattavan kookkaalla siilillä, josta löytyy kaksi pientä tuuletinta. Myös piirisarjaa on jäähdyttämässä oma tuulettimensa. Emolevyn mukana toimitetaan erillinen Hyper Quad M.2 Card -kortti, johon saa liitettyä halutessaan neljä M.2 SSD -asemaa. Emolevyltä itseltään löytyy paikat kahdelle M.2 SSD-asemalle. Runsaasta varustelustaan huolimatta emolevy noudattaa kokonsa puolesta ATX-standardia.

TRX40 Creator on huomattavasti vaatimattomammin varusteltu emolevy. Siitäkin tosin löytyy tuulettimellinen jäähdytys virransyötölle. Emolevyltä löytyy kolme M.2 -liitäntää SSD-asemia varten. Nimeämisen suhteen TRX40 Creator voi aiheuttaa sekaannusta MSI:n Creator TRX40 -emolevyn kanssa, joka on MSI:n malliston järeimmin varusteltu emolevy.

Asrock ei tarkenna tiedotteessaan tarkkaa ajankohtaa emolevyjen toimitusten aloitukselle. Oletettavasti toimitukset alkavat viimeistään 25. päivä, jolloin alkavat myös Ryzen Threadripper -prosessoreiden toimitukset. Hinnoista ei myöskään ole tässä vaiheessa tarkempia tietoja.