Netgear esitteli ammattilaispelaajille suunniteltuja Blackhawk-tuoteperheen verkkotuotteita

10.04.2018 19:25 | Muropaketin toimitus

Netgear esitteli huhtikuun 9. päivänä tuoreita, ammattilaispelaajille suunnattuja uutuuksiaan Tukholmassa. Esillä oli kaksi äärimmäisen suorituskyvyn takavaa verkkotuotetta, joiden kerrotaan soveltuvan ammattitasoiseen pelaamiseen, mutta parantavan myös tavallisen pelaajan verkkopelikokemusta.

Suurimman huomion keräsi Nighthawk Pro Gaming XR500 dualband -WiFi-reititin. Uutuusmallin luvataan parantavan pelikokemusta esimerkiksi alentamalla viivettä pelaajien välillä. Reititin tarjoaa myös käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten yhteyksien rajoittamista sijainnin perusteella, Quality of Service – pakettienhallinnalla ja manuaalisesti estämällä yhteyksiä pelaajien kanssa, joiden huono yhteys rampauttaa laitteen käyttäjän pelikokemusta.

Reititin tukee uusinta AC Wave 2 -standardia ja kykenee jopa 1733 megabitin sekuntitiedonsiirtonopeuksiin käyttämällä viiden gigahertsin taajuutta. Reitittimessä on käytettävissä kaksi viiden gigahertsin ja yksi vanhemman 2,4 gigahertsin kaista. Nighthawk Pro Gaming XR500 reitin on heti saatavilla noin 330 euron hintaan.

Toinen ammattipelaamiseen suunnatttu tuote on Nighthawk Pro Gaming SX10 -verkkokytkin. Sen kymmenestä RJ45-liitännästä kaksi tukee huimaa kymmenen gigatavun tiedonsiirtonopeutta sekunnissa. Huimasta kaistanopeudesta on hyötyä esimerkiksi NAS-verkkolevypalvelimien kanssa. Ja koska kyseessä on tosipelaajille suunnattu tuote, ei myöskään RGB-valoilta voitu välttyä. Verkkokytkimen kaikki valot ovat RGB-ohjattavissa, ja valot saa vilkkumaan haluamassaan tahdissa. Netgear Nighthawk Pro Gaming SX10 verkkokytkin on saatavilla noin 300 euron hintaan.