Noblechairs -pelituoleista Black Edition -versiot paremmin hengittävällä pintamateriaalilla

14.12.2019 09:45 | Muropaketin toimitus

Uuden Black Edition -versiot Noblechairs-pelituolien Icon-, Epic- ja Hero-mallistoista tuovat mukanaan päivitetyt materiaalit. Samalla myös visuaalista ilmettä on uudistettu.

Black Edition -versioiden tiedotteessa kerrotaan niiden verhoilun edustavan uuden sukupolven hengittävää istuinmateriaalia. Käytetty hybridimateriaali koostuu vinyylin ja polyuretaanin sekoituksesta. Tämän pitäisi taata pehmeä pintamateriaali, joka on samalla erittäin kestävä.

Valmistusprosessissa tapahtuvan reaktion ansiosta materiaalin sisään syntyy mikrohuokosia, jotka päästävät lävitseen sekä ilmaa että vesihöyryä. Tämän luvataan parantavan istuinmukavuutta.

Verhoilun luvataan olevan myös erittäin helppo pitää puhtaana. Verhoilussa käytetään lisäksi pelkästään liuotinvapaita raaka-aineita sekä vesiliukoisia PU-yhdisteitä ja pintakäsittelyaineita.

Ilme on saanut päivityksen käsinojien parannellulla muotoilulla ja säätövipujen teräksisillä kahvoilla. Noblechairs Black Edition -pelituolit ovat väritykseltään täysin mustia. Istuinosien kaikki pinnat, selkänoja mukaan lukien, on verhoiltu keinonahalla. Käsinojat säätyvät neljään suuntaan.

Noblechairs Black Edition -pelituolit ovat jo myynnissä. Hinnat alkavat reilusta 400 eurosta.