Uusimmat

Noctua julkaisi matalaprofiilisen NH-L9a-AM4 Chromax.black -prosessoricoolerin

23.01.2020 20:43 Muropaketin toimitus

Kyseessä on kauttaaltaan musta versio NH-L9a-AM4 -prosessoricoolerista. Nimensä mukaisesti se on yhteensopiva ainoastaan AM4-prosessorikannan kanssa.

Noctuan prosessoricoolereiden päivitysprojekti jatkuu, ja NH-L9a-AM4 Chromax.black on uusi musta. Lokakuussa Noctua julkaisi lokakuussa kolme päivitettyä prosessoricooleria, joiden joukossa oli matalaprofiilinen NH-L9i chromax.black -malli, mutta se on suunnattu ensisijaisesti Intelin prosessorikannoille. Sovitinosan avulla kyseisen mallin sai asennettua AM4-kannalla oleviin emolevyihin. Nyt AM4-kantaiset emolevyt saivat siis oman kauttaaltaan mustan, matalaprofiilisen prosessoricoolerinsa.

Prosessoricoolerin ulkomitat tuulettimen kanssa ovat 37 x 114 x 92 millimetriä. Painoa kokonaisuudella on 465 grammaa. TDP-arvo on todennäköisesti pysynyt ennallaan 65 watissa, joten ylikellotettavan prosessorin kaveriksi tämä ei sovi. Valmistaja kuitenkin lupailee prosessoricoolerin olevan yhteensopiva esimerkiksi Ryzen 3000 -sarjan kärkiprosessoreiden kanssa, vaikkakin pienin varauksin. Korkeimmat mahdolliset kellotaajuudet voivat jäädä selvästi mainostetun alapuolelle.

NH-L9a-AM4 -prosessoricoolerin toimitukset ovat alkaneet. Valmistajan suositushinta on 49,90 euroa. Prosessoricoolerille luvataan kuuden vuoden valmistajan takuu.