UUSIMMAT

Noctua julkaisi täysin mustat versiot NH-D15, NH-U12S ja NH-L9i -prosessoricoolereista

10.10.2019 15:57 | Muropaketin toimitus

Prosessorijäähyillään mainetta niittänyt Noctua lupaa uusien Chromax.black -versioiden olevan suorituskyvyltään yhtä hyviä kuin alkuperäiset versiot.

Noctua julkaisi kauan odotetut mustat versiot sen suosituituimmista prosessoricoolereista.

Chromax.black -versiot ovat kauttaaltaan mustia, tuuletin mukaan lukien. Pitkällisen kehitystyön tuloksena syntyneiden prosessoricoolereiden luvataan olevan suorituskyvyltään identtisiä alkuperäisten prosessoricoolereiden kanssa.

NH-D15 chromax.black on musta versio lippulaivamallista. Lämpö johdetaan kuudella lämpöputkella kahteen torniin, joita on jäähdyttämässä kaksi PWM-ohjattua 140 millimetrin chromax.black -tuuletinta.

NH-U12S chromax.black on musta versio NH-U12S -prosessoricoolerista. Lämpöä johdetaan alumiinirivastoon viiden lämpöputken avulla. Tornin jäähdytyksestä vastaa PWM-ohjattu 120 millimetrin NF-F12 chromax.black -tuuletin.

Joukon kolmas päivitysversio on matalaprofiilinen NH-L9i chromax.black. Kompakteihin kokoonpanoihin suunnatun prosessoricoolerin TDP-arvo on 65 wattia. Noctua kehottaakin varovaisuuteen ylikellottamisen kanssa.

Uusien prosessoricoolereiden toimitukset ovat alkaneet. NH-D15 chromax.black -mallin suositushinta on 99,90 euroa. Keskikokoisen NH-U12S chromax.black -mallin hinnaksi on asetettu 69,90 euroa. Matalaprofiilisen NH-L9i chromax.black -mallin suositushinta on 49,90 euroa.

Muropaketin uusimmat