UUSIMMAT

Nuxcase julkaisi kompaktin ja kantokahvallisen Chassi-Mini-ITX -kotelon

05.10.2018 14:31 | Muropaketin toimitus

Pienestä koostaan huolimatta saa Chassi-koteloon mahtumaan varsin suorituskykyisen kokoonpanon. Liikuteltavuuden puolesta puhuu kantokahva.

Ruotsalainen Nuxcase julkaisi Mini-ITX -kokoonpanoa suunnitteleville varsin houkuttelevan Chassi-kotelon, joka soveltuu kantokahvansa ansiosta hyvin myös liikkuvampaankin käyttöön.

Kotelon ulkomitoiksi kerrotaan 245 x 215 x 110 millimetriä. Prosessoricoolerin korkeusrajoitus on 60 millimetriä, ja näytönohjaimen pituudelle rajoitus on 185 millimetriä. Näytönohjainta varten kotelon mukana toimitetaan Riser-kaapeli. 2,5 tuuman asemille on kotelossa kaksi kiinnityspaikkaa.

Kotelon kaikki neljä ilmanottoaukkoa on suojattu pölysuodattimilla. Kotelon mukana toimitetaan oletuksena kaksi 80 millimetrin tuuletinta. Virtalähteeksi soveltuvat ainoastaan FlexATX-virtalähteet.

Chassi-kotelot ovat tilattavissa suoraan Nuxcasen sivuilta. Värivaihtoehtoina ovat valkoinen, musta, harmaa, keltainen ja vihreä. Kotelon hinnaksi on asetettu 47 euroa. Valmistaja tarjoaa verkkokaupassaan myös Chassi-koteloon rakennettuja valmiskokoonpanoja. Niiden hinnat alkavat 655 eurosta.